Apometre

Indiferent de locatia lor, apometrele au un rol important deoarece masoara cantitatea de apa folosita. Acestea trebuie sa inregistreze consumul real de apa calda sau de apa rece. Avand in vedere valoarea lor, echipa noastra va asigura un montajul eficient si permanent al apometrelor.

Este important ca apometrele sa se instaleze la vedere pentru a nu se creea niciun disconfort la citire si nicio eroare. Dupa realizarea racordului dintre tevi se sigileaza.

Sunt certificate, apoi, metrologic. Certificarea se da pe o anumita perioada* si difera de la apa calda la apa rece.

Folosim apometre de calitate superioara, din clasa de precizie B si C, produse de compania Fluid Group Hagen.

S.C. MONTINSTAL UTIL S.R.L. asigura demontarea, transportul, remontarea si verificarea apometrelor la laborator aprobat BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala).

Serviciu nouS.C. MONTINSTAL UTIL S.R.L. ofera asociatiilor de bloc serviciu de citire al apometrelor (pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau sa folositi pagina de contact) .

 

* Conform noii legislatii care a intrat in vigoare la sfarsitul anului 2012, verificarile efectuate asupra apometrelor de apa rece sunt valabile 7 ani iar in cazul apometrelor de apa calda este de 4 ani de la data verificarii.

Comments are closed.